Ekologiska Friluftskitet – Tvålarna till Turen från Malin i Ratan

179 kr

Vi har tagit fram ett Friluftskit för utedisken som du enkelt kan ta med dig på din vandring, utelunch eller fisketur!

Kitet innehåller:

  • Tvålask i materialet Abroform (biprodukt från pappersframställning samt naturfiber)

  • Ekotvål Tvätt – Städ – Disk – ingen tillsatt doft 40g

  • Röd Lera & Ros – ingen tillsatt doft 40g

  • Liten testbit av luffakudde

Trevlig tur!

7 i lager

Handtillverkad Ekologisk

Beskrivning

Ett Friluftskit för utedisken som du enkelt kan ta med dig på din vandring, utelunch eller fisketur!

Kitet innehåller:

  • Tvålask i materialet Abroform (biprodukt från pappersframställning samt naturfiber)

  • Ekotvål Tvätt – Städ – Disk – ingen tillsatt doft 40g

  • Röd Lera & Ros – ingen tillsatt doft 40g

  • Liten testbit av luffakudde

Ekotvålen Röd Lera & Ros kan du använda från topp till tå, ja även till håret. Tvålen innehåller Röd Lera som hjälper till att suga upp smuts från huden och ros-teet hjälper till att återfukta din hud. Ekotvålen Tvätt – Städ – Disk är mild och kan användas till både disk och handtvätt. Tvålen är såpa i fast form och löser upp fett. Luffakudden är skonsam att skrubba dina kärl med och helt av naturmaterial – så om du skulle råka glömma luffakudden ute i naturen så är den biologiskt nedbrytbar. Luffakudden kan även användas som tvålfat och kroppsskrubb.

  • Vi rekommenderar att köpa till en fullstor luffakudde att skrubba disken med

Friluftskitet är en mångsidig produkt som både är bra för dig och naturen och som lätt får plats i din packning. God tur! Tvålarna är milda tensider och skonsam för din hud och naturen. Alla tensider kan dock påverka vattnets ytspänning. För att skona ytvattenlevande organismer – undvik att använda tvål i stillastående och känsliga vattenmiljöer. Skölj av tvålvatten över fast mark.

Röd Lera & Ros Vid hårtvätt: börja med att blöta tvålen och arbeta upp ett lödder i händerna. Massera tvålen i blöt hårbotten, arbeta upp ett rikligt lödder och massera noga. Skölj sedan ur ordentligt över fast mark om du badar utomhus. Tvätta gärna håret två gånger. Undvik kontakt med ögonen. Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka.

Tvätt – Städ – Disk  Diska stormköket, tvätta ylleunderstället med vår hantverkstvål. Så mild att du till och med kan tvätta kroppen när du går på vandring. En mångsidig produkt – allt för att minska på packningen. Alla tensider kan dock påverka vattnets ytspänning. För att skona ytvattenlevande organismer undvik att använda tvål i stillastående och känsliga vattenmiljöer. Försök skölja av tvålvatten över fast mark.

Skötselråd: Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt, tex i en linnepåse, på ett luftigt tvålfat eller på en luffa-kudde. Då hinner tvålarna torka upp mellan användningarna och räcker längre!

Ytterligare information

Vikt 0,11 kg
Dimensioner 9 × 6,5 × 3,5 cm
Doft

doftfri

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologiska Friluftskitet – Tvålarna till Turen från Malin i Ratan”

tvålen på turen
Ekologiska Friluftskitet – Tvålarna till Turen från Malin i Ratan
179 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng