Information | Varumärken

Yvelis

Om företaget Yvelis:

De som äger Yvelis of Sweden AB heter Yvonne och Jörgen Medin. Yvonne arbetar mest med tillverkning, administrativt och att ta fram nya produkter medans Jörgen ansvarar över mässor, försäljning och lagret.

De har även en liten gårdsbutik där vi har hela vårt sortiment samt utvalda presentartiklar, läs mer här. Jag startade detta företag för att jag helt enkelt älskar doftljus och har alltid gjort det.

Namnet Yvelis kommer från Yvonnes båda förnamn Yvonne Elisabeth. Det kändes viktigt att namnet skulle vara personligt men ändå vackert och det tycker jag Yvelis är. Numera är Yvelis ett registrerat varumärke.

Det är så rofyllt att se den dansande lågan och mysigt att känna doften sprida sej i huset. Yvonne har alltid doftljus tänt. Olika dofter för olika humör och väder, tänk att sitta uppkrupen i soffan med en varm filt omkring dej med en kopp thé i handen och låta ett doftljus som doftar Hallon & Sockervadd sprida sin doft….det är underbart!!

De har numera flera återförsäljare över nästan hela Sverige och vi välkomnar fler. De står också på olika mässor, främst i Stockholmsområdet, och om du ser oss där, kom jättegärna fram och prata lite, de älskar att småprata med våra kunder!

Det tog Yvonne över ett år att få fram de bästa doftljus jag kunde tillverka, dessa som jag med stolthet tillverkar och säljer i dag. Det tog mängder, och hon menar hundratals med tester och sökande efter de bästa ingredienserna innan de blev så bra att hon kunde sälja dom i sin webbshop.  Yvonne jobbar ständigt med att hitta fler och bättre dofter och flera olika behållare och former. 

Yvonne är stolt över att arbeta med svenskt rapsvax, hon har valt bort paraffin pga av att det är en biprodukt vid petrolimutillverkning och palmvax för att det skövlar våra regnskogar. Att rapsvax är så lätt att få bort med varmt vatten och såpa är ett stort plus. 

De tillverkar sina doftljus för hand i Roslagen och varje ljus är tillverkat med omsorg och känsla. Hon återanvänder så lite packmaterial och kartonger som är möjligt för att det är det bästa för naturen. 

Flera av Yvonnes kunder säger att dessa är de bästa doftljus de provat någon gång och det gör henne otroligt glad och stolt!

Att tillverka doftljus känns inte som ett arbete, det är alldeles för roligt för det 🙂

Yvonne

Till alla produkter Yvelis

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng