Information | Varumärken

Happy Soaps

Handgjort med kärlek i Nederländerna!

Think global, act local. Det är ett motto som även gäller för HappySoaps produktionsprocess. Alla produkter är nämligen omsorgsfullt tillverkade för hand i vår egen tvålfabrik i Nederländerna, efter våra egna recept och kvalitetskrav. Då tillverkningen sker inom Europa har vi 100 % koll på vilka ingredienser som hamnar i våra produkter.

Ett löfte till dig och vår planet

Vi vill göra 100 % plastfria och naturliga hud- och hårvårdsprodukter tillgängliga för alla.

Vårt lilla men hängivna team arbetar ständigt för att utveckla HappySoaps. Vi använder fina, naturliga ingredienser och innovativa förpackningar och lanserar regelbundet nya produkter. Våra produkter är helt veganska, fria från palmolja och testas inte på djur. Vi är även en “Beauty Angel” hos Plastic Soup Foundation och grundare och supporters av #TeamPlastfri. 

Följer du med oss i kampen mot en plastfri värld?

100 % plastfri och naturlig kosmetika för alla – det är vårt mål!

Vi, Marco och Marcel, har alltid undrat varför hud- och hårvårdsprodukter jämt ska levereras i plastförpackningar. Allt är packat i plast. Schampo, duschgel, balsam, tvål. Allt.

Det måste väl finnas ett bättre sätt? Denna tanke inspirerade oss att skapa ett hållbart alternativ till dessa produkter, som vi dessutom vill ska vara tillgängliga för alla. Våra produkter erbjuder ett alternativ till all denna plast. Speciellt med tanke på att det redan flyter runt över fem biljoner plastbitar i världens hav.

Det är dags att skaka om marknaden ordentligt och tillhandahålla plastfri kosmetika åt alla!

Till Happy Soaps alla produkter

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng