Information

Om oss

“Schampobar & Co – medvetna val”

är ett företag med medvetenhet från Uddevalla som ligger på den svenska västkusten och drivs av mig Ulrika Larsson.

Jag jobbar främst med att sälja ekologiska & naturliga varumärke inom professionell hudvård, hårvård och produkter som passar bra i ditt hem. Jag har det senaste månaderna även utökat mitt utbud med “Tillbehör” för att erbjuda ett brett sortiment för er.

Min främsta produkt är mina Grekiska ekologiska olivtvålar som är anledningen till att jag startade denna butik. Min leverantör finns i Athen och tillverkar tvålarna av olivolja och endast ekologiska lokala råvaror.

För att bredda mig kommer jag under våren även fylla min butik med ” Mat & Dryck” och det som jag känner att ni kunder efterfrågar. Så tveka inte att skicka ett meddelande om det är något ni önskar.

Jag vill göra världen lite vackrare med naturliga och giftfria produkter. Min vision är att hitta de bästa alternativen för våran miljö och levnadssätt.

Jag vill fånga den naturliga skönheten med rena produkter som vårdar på djupet och ger resultat som verkligen varar och är full av medvetenhet.

Jag letar produkter som påverkar miljön så lite som möjligt och det ska bli så spännande att få er som kunder. Hoppas ni ska bli nöjda! // Ulrika

Ulrika Larsson
Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng