Information | Varumärken

Järna Tvåleri

Verksamhetsidé

Järna Tvåleri tillverkar ekologisk naturlig hantverkstvål i världsklass för de som är extra noga med produkters innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensers påverkan på människa och miljö vill vi skapa små wow-upplevelser i människors vardag. 

Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.

Bakgrund

Jag som skapat Järna Tvåleri och skapar de flesta produkterna heter Veronica Oja och bor vid havet utanför Järna där jag också har min tillverkning.

Jag har sedan tidigt haft en stor miljömedvetenhet och har också utbildat mig till miljöingenjör. När jag blev mamma blev hälsa och närmiljö också väldigt viktig för mig och jag började giftminimera vårt hem och lärde mig att tillverka egna produkter från scratch.

Men det var när jag hittade tvålhantverket som jag hittade min stora passion och helt plötsligt visste vad jag ville hålla på med. Det är blandningen av njutningsfullt konsthantverk, kemikunskap, miljövinsten och hälsoaspekten som gör att jag får utlopp för många sidor av mig själv. Jag tillverkar nästan uteslutande kallrörd och skuren tvål.

Tillsammans med min man Patrik som är entreprenör, har vi erfarenheter av företagande och vi hjälps åt att bygga upp Järna Tvåleri parallellt med att jag hela tiden utvecklar mitt hantverkskunnande. Patrik tillverkar även återförsäljarhyllor, tvålfat mm.

Till alla produkter – Järna Tvåleri

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng