Rea!

Vegantvål med Apelsinblomma & Lavendel frå Klinta

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 89 kr.

En fast vegan tvål med eteriska oljor med doft av apelsinblomma & Lavendel.. Tvålen kommer i en praktisk bomullspåse! Perfekt att ta med till gymmet eller på resan!

7 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur
Artikelnr: kl158 Kategorier: , , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Även denna tvål är vegansk. Enligt oss ska en bra vegansk tvål vara bra för allt och alla .Det finns flera veganska alternativ på marknaden vad det gäller tvålar. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. I Vegan hittar du allt detta och lite till. Vi hoppas du njuter till fullo av de aromatiska dofterna och det rena samvetet!

Det finns många fördelar med att välja fast vegansk tvål: Den innehåller ingen fukt och behöver därför inte konserveringsmedel, alltså är den ett bra alternativ för huden och för att minska allergirisken. I en fast tvål slipper du betala för vatten men också frakten av den. Den förpackas i papper eller bomull, ett miljövänligt alternativ då det är lätta material att frakta, ger låga utsläpp och är lätta att återvinna. Den är lika hygieniskt som en flytande tvål så länge den får torka mellan användningarna. Använd därför ett tvålfat där vattnet kan rinna av. I en fast tvål får du en löddrande tvål som tvättar rent effektivt, men också återfuktar och återfettar huden.

Tvålen kommer i en praktisk bomullspåse! Perfekt att ta med till gymmet eller på resan!

Vikt: 100g

 

Ytterligare information

Vikt 0,11 kg
Dimensioner 8 × 5,5 × 2 cm
Varumärke

Doft

apelsinblomma, lavendel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vegantvål med Apelsinblomma & Lavendel frå Klinta”

apelsinblomma och lavendel tvål
Vegantvål med Apelsinblomma & Lavendel frå Klinta
Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 89 kr.

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng