Luffaskiva – Tvålfat

49 kr

Denna loofah (luffasvamp) är faktiskt en bit av en gigantisk gurka vilket gör den till en 100% naturlig produkt helt utan plast och perfekt för att djuprengöra huden

Du kan också använda luffasvampen som ett tvålfat. Din tvål torkar perfekt och din diskbänk håller sig rent och ser snygg ut. När tvättsvampen är torr kommer den att kännas grov men när den är våt blir den flexibel och mjukare eftersom fibrerna suger upp vattnet och gör den perfekt för djuprengöring.

100% vegetabilisk och biologiskt nedbrytbar

10 i lager

Vegansk
Artikelnr: ta203 Kategorier: , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Denna loofah (luffasvamp) är faktiskt en bit av en gigantisk gurka vilket gör den till en 100% naturlig produkt helt utan plast och perfekt för att djuprengöra huden. Denna kusin till jättegurkan odlas vid Nilens strand i Egypten. När luffasvampen mognar, skördas de och torkas sedan ut för att behålla den grövre ytan som gör loofah perfekt för att försiktigt men på djupet rengöra huden.

När tvättsvampen är torr kommer den att kännas grov men när den är våt blir den flexibel och mjukare eftersom fibrerna suger upp vattnet och gör den perfekt för djuprengöring.

Du kan också använda luffasvampen som ett tvålfat. Din tvål torkar perfekt och din diskbänk håller sig rent och ser snygg ut.

Användning: Skölj alltid tvättsvampen (luffasvampen) noggrant före första användning. Använd tillsammans med tvål eller duschgel på fuktig hud och massera kroppen i cirkelrörelser. Regelbunden peeling gör din hud slät och mjukare. Skölj tvättsvampen väl efter användning och pressa ut överflödigt vatten. Häng upp för att torka.

Låt aldrig stå i vatten. Då och då kan du tvätta den i tvättmaskinen för att rengöra den på djupet. När fibrerna har blivit för mjuka, släng loofah (luffasvampen) i komposten.

• 100% vegetabilisk och biologiskt nedbrytbar
• Storlek: ung. Ø10 x 2 cm

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 2,5 cm
Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luffaskiva – Tvålfat”

luffaskiva
Luffaskiva – Tvålfat
49 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng