Blå Schampobar med Läsö-salt för Volym och Glans – Unisex från Lundegaards

149 kr

Solid schampobar med danskt havssalt, rasullera och ricinolja

Vill du uppleva lyxigt, välvårdat hår från rot till topp? Lundgaardens Shampobar är berikad med naturliga vårdande ingredienser från danskt havssalt, rasul Clay och ricinolja som är den ultimata lösningen. Denna schampobar gör ditt hår mjukt, glänsande och välvårdat. Handgjord i Danmark i egen verkstad, driven av grön energi från vindkraftverk. Ingen plast, inga sulfater, inga tester på djur – bara på vänner  Välj mellan doft eller oparfymerad, alla uppfyller strikta IFRA-standarder*.

För alla hårtyper: Lundgaardens Shampobar Blå är skapad för att ge glans och volym till även det mest “platta” hår men den är skonsam nog att användas av alla hårtyper. Oavsett om ditt hår är fint, tjockt, lockigt eller rakt kommer denna schampobar att ge dig det resultat du vill ha.

Fräsch unisexdoft: Lundgaardens har lagt till en underbar, fräsch unisexdoft till denna schampobar så att du kan njuta av en behaglig doftupplevelse varje gång du tvättar håret.

2 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur
Artikelnr: lu220 Kategorier: , , , Etikett:

Beskrivning

Solid schampobar med danskt havssalt, rasullera och ricinolja

Vill du uppleva lyxigt, välvårdat hår från rot till topp? Lundgaardens Shampobar är berikad med naturliga vårdande ingredienser från danskt havssalt, rasul Clay och ricinolja som är den ultimata lösningen. Denna schampobar gör ditt hår mjukt, glänsande och välvårdat.

För alla hårtyper: Lundgaardens Shampobar Blå är skapad för att ge glans och volym till även det mest “platta” hår men den är skonsam nog att användas av alla hårtyper. Oavsett om ditt hår är fint, tjockt, lockigt eller rakt, kommer denna schampobar att ge dig det resultat du vill ha.

Fräsch unisexdoft: Vi har lagt till en underbar, fräsch unisexdoft till denna schampobar, så att du kan njuta av en behaglig doftupplevelse varje gång du tvättar håret.

Användningsinstruktioner:

 1. Blöt schampot under varmt vatten.
 2. Applicera denna bars genom att gnugga den direkt i håret.
 3. Löddra väl för att fördela produkten jämnt i håret.
 4. Skölj sedan noggrant med mycket rent vatten.

Obs: För mycket smutsigt hår och användning av stylingprodukter kan det vara nödvändigt att upprepa steg 1-4 för en fullständig rengöringsupplevelse.

Hållbarhet och förvaring:

 • En enda schampobar håller upp till x 40 hårtvättar (för normalt axellångt hår), vilket gör den både ekonomisk och miljövänlig.
 • Förläng produktens hållbarhet genom att förvara den på en tvålkopp eller liknande så att den kan torka ordentligt efter varje användning.

 

75g. Ingredienser; * = ekologisk ingrediens

 • Sodium Cocoyl Isonate: Detta är ett milt ytaktivt ämne som är tillverkat av kokosolja. Den rengör varsamt håret utan att ta bort det från dess naturliga oljor.
 • Behentrimonium methosulphate (anka) Cetearyl Alcohol : Detta är en kombination av balsamingredienser som hjälper till att göra håret mjukt och lätt att kamma. Cetearyl Alcohol utvinns ur kokosolja.
 • Theobroma Cacao (frösmör)*: Kakaosmör extraherad från kakaobönor är fylld med fettsyror och antioxidanter som ger intensiv fukt till håret och hjälper till att förhindra skador.
 • Cetylalkohol: Detta är en fettalkohol som hjälper till att mjuka upp och återfukta håret, vilket gör det mer hanterbart.
 • Cocamidopropyl Betaine: Detta är ett milt rengöringsmedel som utvinns ur kokosolja. Det hjälper till att löddra schampot och rengöra håret.
 • Ricinus Communis (ricinolja)*: Ricinolja är en naturlig olja känd för att stärka håret och främja tillväxten.
 • Coco Glucoside: Detta är ett milt ytaktivt ämne gjord av kokosolja och glukos. Det hjälper till att rengöra håret skonsamt.
 • Triticum Vulgare (vete) groddsolja*: Detta är vetegroddsolja, som är rik på antioxidanter och näringsämnen som ger näring och skyddar håret.
 • Kaolin (Minerallera): Kaolinlera är känd för sina renande egenskaper. Den tar bort överflödig olja och orenheter från hårbotten och håret.
 • Natriumlaktat: Detta är en återfuktande ingrediens som hjälper till att förhindra uttorkning av hår och hårbotten.
 • Montmorillonit (Rhassoullera): Rhassoullera är känd för sin förmåga att rengöra och avgifta håret och hårbotten.
 • Mari Sal (Læsø Salt): Danskt havssalt innehåller mineraler som hjälper till att bibehålla en frisk hårbotten och ger volym till håret.
 • Parfym (doft): Denna ingrediens tillför en behaglig doft till schampot.
 • Indigofera Tinctoria Leaf Powder: Detta extrakt från indigoväxten ger den blå färgen till schampot.
 • Alfa-iso-metyljonon och bensylbensoat. 

Ytterligare information

Vikt 0,075 kg
Dimensioner 7 × 7 × 3 cm
Varumärke

Doft

unisexdoft

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Blå Schampobar med Läsö-salt för Volym och Glans – Unisex från Lundegaards”

schampobar cristal blå unisex
Blå Schampobar med Läsö-salt för Volym och Glans – Unisex från Lundegaards
149 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng