Ekologisk Tvål Rasul & Ringblomma (doftfri) från Malin i Ratan – 110g

109 kr

En handgjord ekologisk tvål som passar hela kroppen och är extra bra som hårtvål! Berikad med vårdande ringblomsolja och rasullera. Rasulleran rengör håret genom att suga upp fett.  Ringblommorna är vårdande för hårbotten.

Mycket solrosolja i tvålen ger extra stora bubblor. Tvålen är en mångsidig produkt som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum

Innehåller hackade kronblad från ringblomma som ger en mycket mild skrubb. Doftfri.

11 i lager

Handtillverkad Ekologisk Närproducerad

Beskrivning

En handgjord ekologisk tvål som passar hela kroppen och är extra bra som hårtvål! Berikad med vårdande ringblomsolja och rasullera. Rasulleran rengör håret genom att suga upp fett.  Ringblommorna är vårdande för hårbotten. Tvålen är doftfri.

Tvålarna fungerar även som djuprengörande kroppstvålar men rekommenderas inte till dig med mycket känslig hy som hellre bör välja en tvål till vänster i vår tvålguide.

Ringblommor växer i mängder ute hos Malin i Ratan. De både förgyller trädgården och är vårdande för huden i hudvårdsprodukter.

Användning: Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka. Många behöver inte längre smörja in sig när de använder extra vårdande tvål som rengöring, det innebär att även lotion-förpackningen kan fasas ut vilket minskar på onödiga förpackningar ytterligare.

Skötsel: Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt, tex på ett tvålfat i trä eller luffakudde. Det kan också vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner de torka upp mellan användningarna och räcker längre!

Ingredienser:

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Ricinolja, Kakaosmör. Ekologiska Ringblommor blad och örtutdrag. Naturlig Rasullera.

Ingredients: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium castorate, Sodium cocoa butterate. Calendula officinalis flower & oil, Maroccan lava clay.

Tvålfat i ekträ vågigt

Ytterligare information

Vikt 0,11 kg
Dimensioner 7,5 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

doftfri

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Tvål Rasul & Ringblomma (doftfri) från Malin i Ratan – 110g”

ringblomma utan doft
Ekologisk Tvål Rasul & Ringblomma (doftfri) från Malin i Ratan – 110g
109 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng