Ekologisk Raktvål Lavendel Shavingbar från Happy Soaps – 80 g

95 kr

Shaving Bar är ett plastfritt alternativ till vanliga raklödder, rakgel och raktvålar – som inte innehåller tvål!

Tack vare oljor och smör i vår raktvålen glider rakhyveln enkelt över huden, vilket resulterar i en mjuk hud utan irritation! Med vår Lavendel Shaving Bar kan du uppleva en kryddig doft i kombination med en lugnande effekt. Den naturliga lavendeln i vår Shaving Bar är en ren njutning för din hud och även för humöret. Känn dig zen och njut av silkeslen hud, utan uttorkning eller irritationer!

Användning:

  • Arbeta upp ett lödder
  • Appelicera löddret
  • Raka dig som vanligt

Passar alla hudtyperKan användas för hela kroppen- Passar lika bra till män som kvinnor – Veganska – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser – Fri från tvål

12 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur

Beskrivning

1 Shaving Bar motsvarar 3 till 4 raklödderflaskor!

Med vår Lavendel Shaving Bar kan du uppleva en kryddig doft i kombination med en lugnande effekt. Den naturliga lavendeln i vår Shaving Bar är en ren njutning för din hud och även för humöret. Känn dig zen och njut av silkeslen hud, utan uttorkning eller irritationer!

Kan användas för hela kroppen- Passar lika bra till män som kvinnor – Veganska – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser – Fri från tvål

Vår Shaving Bar är ett plastfritt alternativ till vanliga raklödder, rakgel och raktvålar – som inte innehåller tvål! Vi har utformat denna solida Shaving Bar tillsammans med flera av våra stamkunder. Varför är det viktigt att den inte innehåller någon tvål? Att raka med tvål kan torka ut huden och skapa irritation och obalans i hudens pH-värde. Vår Shaving Bar löser det problemet. Den innehåller en kombination av ett väldigt milt, sulfatfritt skumbildande medel och naturliga oljor och smör som är skonsamma mot huden. Tack vare oljor och smör i vår Shaving Bar glider rakhyveln enkelt över huden, vilket resulterar i en mjuk hud utan irritation!

Ingredienser

HappySoaps Shaving Bars innehåller naturliga ingredienser som mjukgör och ger näring åt huden. I denna Shaving Bar hittar du den naturliga ingrediensen aloë vera. Denna näringsgivande ingrediens hjälper till att förebygga uttorkning. Den innehåller även den mjukgörande ingrediensen sheasmör som gör själva rakningen enklare och därmed minskar hudirritation. Sist men inte minst innehåller vår Shaving Bar E-vitamin som skyddar huden och stödjer dess barriärfunktion.

För alla hudtyper

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 8 × 5,5 × 3 cm
Varumärke

Doft

lavendel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk Raktvål Lavendel Shavingbar från Happy Soaps – 80 g”

raktvål shaving lavendel
Ekologisk Raktvål Lavendel Shavingbar från Happy Soaps – 80 g
95 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng