Grekisk olivtvål med bergsörter

65 kr

En härlig olivtvål för ansikte, kropp och hår
Den doftar Timjan, Salvia, Laurel, Rosmarin och Nässla. Naturlig tvål, handgjord med ren olivolja och endast botaniska ingredienser.
Speciellt formulerad med bergsörter för att motverka hår- och hårbottenproblem som kliande hårbotten och håravfall. Den tar bort överflödig olja och ger håret mer volym och glans.

Mycket bra effektiv vid fet hud och akneproblem

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

12 i lager

Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: ea140 Kategorier: , , Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Ansikte, kropps- och schampobar.

Timjan, Salvia, Laurel, Rosmarin och Nässla.

Rosmarin har använts som hårtonic inom folkmedicinen i århundraden. Den har en stimulerande effekt på hårsäckarna och eftersom hårväxt börjar i folliklarna, stimulerar rosmarin hårväxt och även återväxt. Rosmarin “Rosemarinus officinalis” stimulerar hårtillväxt genom att förbättra blodflödet till hårbotten, förbättrar redan starkt friskt hår, ökar hanterbarheten och tillför glans. Rosmarinens stimulerande och vitaliserande egenskaper hjälper till att konditionera både hår och hårbotten.

Nässla “Urtica dioica”, stimulerar hårbotten, förbättrar cirkulationen och hjälper till att främja ett fylligare, mer strålande hår. Nässla har ett långvarigt rykte om att förhindra håravfall och göra håret mjukt och glänsande. Nässla, ett utmärkt hårbalsam eftersom det är rikt på mineraler och växthormoner, är styrkande och sammandragande och ger en fräsch glans till håret. Nässla sägs vara ett botemedel mot både fett hår och mjäll.

Laureloljan är steril och antiseptisk mot hårbotten och tar bort finnar, sår och mjäll samtidigt som den ger näring, rengör huden och tar bort lukter och döda celler. Laurelolja + olivolja hjälper till att neutralisera hudfärgen och minskar synligheten av till exempel finnar.

Salvia är känd för att vara rik på antioxidanter, har sammandragande och antibakteriella egenskaper, är en lugnande hårtonic och ger en naturlig behandling för torr hårbotten. Salvia tillför glans och djup till mörkt hår och hjälper till att mörka grånande hår. Salvia tar bort rester av schampoo och balsam som har byggts upp i ditt hår vilket hjälper till att göra det glansigt och mjukt.

Timjan “Thymus vulgaris”, har antiseptiska och svampdödande egenskaper som renar, läker och lugnar irriterad hårbotten. Timjan används ofta i djuprengörande schampon, då det hjälper till att lindra mjäll och stimulerar hårsäckarna för att hjälpa mot håravfall.

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

– Fri från konserveringsmedel
– Inget animaliskt fett – VEGAN
– Biologiskt nedbrytbar
– Respekterar och förorenar inte miljön
– Har inte testats på djur
– Andelen olivolja vi använder, når 100%

E&A Pure Beauty tillverkar tvålar och balsam enbart baserade på noggrant utvalda naturliga produkter. Samtliga produkter är handtillverkade genom användning av traditionella tekniker för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Produktionen av tvål baseras helt och hållet på kallpressning. Produkterna utvinns och tillverkas av grekisk ekologisk olivolja av högsta kvalitet. Genom att kallpressa råmaterialet istället för att koka det, tas varje hälsobringande liten del till vara. Det ger en mycket god grund för en effektiv och hälsosam skönhetsprodukt. När produkten är klar efter 6-8 veckors lagring, beskärs den, stämplas och förpackas för hand.

Innehåll: NATRIUMOLIVAT (FÖRVÅLAD OLIVOLJA), OLEA EUROPAEA (EXTRA JUNGU OLIVOLJA), AQUA (VATTEN), URTICA DIOICA-EXTRAKT I OLIVOLJA (NÄSSELOLJA), SALVIA SCLAREA EXTRAKT I OLIVOLJA (SALVIOLJA), LAURUS NOBILIS EXTRAKT I OLIVOLJA (LAURELOLJA), ROSEMARINUS OFFICINALIS EXTRAKT I OLIVOLJA (ROSMARINOLJA), ROSEMARINUS OFFICINALIS ETTERIELL OLJA (ETERISK ROSMARINOLJA)

Ytterligare information

Vikt 0,06 kg
Dimensioner 6 × 4 × 2,5 cm
Varumärke

Doft

salvia och rosmarin, timjan

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grekisk olivtvål med bergsörter”

Gulgrön tvål ligger mot vit handduk med förpackning i bakgrunden
Grekisk olivtvål med bergsörter
65 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng