Fin Presentbox med Tvål Shea & Avokado och Elegant Självhäftande Tvålhållare för Vägg från Malin i Ratan

389 kr

Två kompletterande produkter i ett möte mellan två kreatörer, tvålhängare i trä tillverkad av Just Wood och ekotvål från Malin i Ratan. Välj mellan en ask med tvålhängare och valfri stor tvål.

4 i lager

Artikelnr: Mr290 Kategorier: , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Tvålhängare för väggmontering – den bästa lösningen för att hålla din tvål torr!

Två kompletterande produkter i ett möte mellan två kreatörer, tvålhängare i trä tillverkad av Just Wood och ekotvål från Malin i Ratan. Välj mellan en ask med tvålhängare och Shea & Avokado  tvål.

Magnetisk tvålhängare i trä är tillverkad i Sverige av Just Wood. Designad för att ta så lite plats som möjligt i ditt badrum, både funktionellt och visuellt. Massiv svensk björk, vaxad med vegetabilsikt vax. Metallbiten som liknar en kapsyl trycks in i tvålen, och tvålhängarens kraftiga magnet håller tvålen i optimal position mellan tvättar. Tvålhängaren har dubbelhäftande tejp för montering på kakel, fungerar även bra på släta våtrumsmattor. Det går att borra ett eget hål i trä om du vill skruva fast hängaren.

Ytterligare information

Vikt 0,2 kg
Dimensioner 20 × 15 × 5 cm
Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fin Presentbox med Tvål Shea & Avokado och Elegant Självhäftande Tvålhållare för Vägg från Malin i Ratan”

Fin Presentbox med Tvål Shea & Avokado och Elegant Självhäftande Tvålhållare för Vägg från Malin i Ratan
389 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng