Pimpsten Vit vulkanisk från Tadé

129 kr

Svarta pimpstenen har en lite grövre struktur. Den är praktisk för peeling av torr och hård hud, förhårdnader och spruckna hälar.

• 100% naturlig svart vulkanisk sten och bomullsnöre
• Form och vikt skiljer sig åt eftersom varje sten är unik
• Miljövänlig och utan plast

7 i lager

Artikelnr: ta205 Kategorier: , , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Vit vulkanisk slipsten som är perfekt för händer och fötter eftersom den försiktigt skrubbar bort döda celler och envisa fläckar från huden. En vulkanisk sten är ett 100% naturligt material som skapas när stenar kraftigt slungas ut från en vulkan under ett utbrott. Under processen får stenen hundratals små bubblor vilket ger stenen dess peeling-egenskaper, lätta vikt och slipande struktur. Därför är det ett naturligt och perfekt verktyg för att ta bort död hud.

Den vita pimpstenen passar perfekt för en mjukare peeling. Den tar också effektivt bort fläckar efter målning eller trädgårdsarbete.

• 100% naturlig vulkanisk sten och bomullsnöre
• Form och vikt skiljer sig åt eftersom varje sten är unik
• Miljövänlig och utan plast

Användning: För bästa resultat blöta huden i varmt vatten med tvål i cirka 5 minuter. Använd ett handfat för fötter och händer. För armbågar och knän måste du först duscha för att mjuka upp huden innan du använder stenen. Gnid pimpstenen på de våta förhårdnaderna med lätt till medelhögt tryck i 2-3 minuter för att avlägsna död hud. Torka din hud och kontrollera om du är nöjd och upprepa annars processen. Du måste lära dig och känna av hur mycket tryck du kan applicera på stenen. Det beror på din hud och på vilken del av din kropp du gör en peeling på. För att ta bort fläckar från huden, använd pimpstenen tillsammans med svart tvål.

Du måste alltid rengöra din sten efter användning. Använd en borste och tvål och skölj under rent vatten. Låt torka. För djuprengöring och desinfektion rekommenderar vi att du regelbundet lägger din sten i kokande vatten i 5 minuter och låter den torka i ett ventilerat ställe. Om du tar hand om din sten kommer den att hålla mycket länge.

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 7,5 × 7,5 × 6,5 cm
Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pimpsten Vit vulkanisk från Tadé”

vit pimpsten
Pimpsten Vit vulkanisk från Tadé
129 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng