Tadé Ansiktstvål för djuprengöring – 150g

119 kr

Fast tvål från Tadé tillverkad av botaniska oljor som är kända för sina egenskaper att rengöra, ge näring och skydda din hud

Det är en mild vårdande tvål för ansikte och kropp. Perfekt för fet hud men även för torr hud som behöver exfoliering och djup rengöring

6 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk

Beskrivning

Fast tvål från Tadé tillverkad av botaniska oljor som är kända för sina egenskaper att rengöra, ge näring och skydda din hud. Den innehåller även mild lagerbärsolja för att öka dess kvalitet samt röd lera från Marocko kallad “Rhassoul” som har extraordinära djuprengörande och exfolierande egenskaper. Leran är rik på regenererande mineraler som försiktigt exfolierar huden och absorberar orenheter som en svamp absorberar vatten!

99,9 % av ingredienserna är av naturligt ursprung. Den kallrörda förtvålningsprocessen har använts i detta recept för att bevara egenskaperna hos varje olja.

Användning:

Applicera på fuktig hud, regelbundet men inte dagligen, två gånger i veckan brukar vara lagom och du kommer att hitta den rätta rytmen för din hud efter ett tag. Du kan använda en av våra skrubbvantar om du vill ha mer lödder eller om du vill ha en djupare rengöring och peeling. För ansiktet och problembenägen hud rekommenderar vi att du använder vår vante av 100% naturligt siden då den är mycket skonsam för ansiktsvård. För “stark och resistent” hud och om du vill ha en djup peeling behandling, rekommenderar vi vår fantastiska vante av gethår.

Efter användning, skölj av tvålen med rent vatten. Låt inte tvålen stå i vatten. Du kan använda en av våra tvålfat för att hålla din tvål torr.

• 150g
• 99,9% ingredienser av naturligt ursprung
• Kallrörd förtvålningsprocess och traditionell tillverkning
• Blandning av botaniska oljor: Olivolja, lagerbärsolja, bomullsfröolja, solrosfröolja, sojabönolja och kokosolja.
• Lagerbärsolja: Svampdödande, antibakteriell, antiviral, antiseptisk, lugnande
• Röd lera Rhassoul: Klargörande, exfolierande, antiinflammatorisk, balanserar talg, mjukgörande.
• 2 månaders torkningsprocess
• Tillverkad i SyrienTvålen är parfymfri. Du kommer dock att uppleva en doft som kommer från de naturliga vegetabiliska oljorna. Det är normalt och doften kommer att lugna ner sig allteftersom du använder tvålen och förvarar den normalt.

Ytterligare information

Vikt 0,15 kg
Dimensioner 9 × 4 × 6 cm
Doft

doftfri, naturlig doft av oljor

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tadé Ansiktstvål för djuprengöring – 150g”

ansiktstvål för djuprengöring
Tadé Ansiktstvål för djuprengöring – 150g
119 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng