Äkta Marseille Fast Kub Tvål med Olivolja från Fer a Cheval 300g

89 kr

Den äkta Marseille tvålen med olivolja

Den här kuben av Marseille tvål, stadens stolthet sedan århundraden tillbaka, tillverkas i Marseille och kokas i en kittel enligt den gamla traditionen. Den innehåller 72 % olja såsom det bör enligt det traditionella receptet från 1500-talet.

Vår variant är fri från palmolja, den innehåller olivolja och kokosnötolja. Den är även fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och allergener.

Den kan användas både för skönhetsvård eller som städ-tvättmedel i hushållet

Vikt: 400 g

14 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk
Artikelnr: sm444 Kategorier: , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Äkta Marseilletvål tillverkad i den historiska Marseilletvålfabriken där mästertvåltillverkare har tillverkat äkta Marseilletvål sedan 1856.Presenterade i sin renaste och mest autentiska form erbjuder våra fasta Marseilletvålar ett naturligt och hälsosamt alternativ till kemiska hygien- och hushållsrengöringsprodukter för hela familjen.

Tvålen är uteslutande växtbaserad & innehåller inga konserveringsmedel, färgämnen, tillsatser eller animaliskt fett. Ingen palmolja. Lätt biologiskt nedbrytbar och miljövänlig, den representerar ett ekologiskt alternativ till kemikalier som finns i de flesta hudvårds- och hushållsprodukter.

  • 300g
  • 100% naturliga ingredienser
  • COSMOS NATURAL certifiering
  • Tillverkas i Marseille sedan 1856
  • Multifunktionsprodukt för kroppsvård, klädvård och hemvård
  • Hypoallergen, doft-, färg- och konserveringsmedelsfri
  • Biologiskt nedbrytbar, miljövänlig
  • Ekologiskt, hälsosamt alternativ till industrikemikalier
  • 100 % tillverkad i Marseille, Frankrike

Luktar stark av oljorna i början. Doften avtar allt eftersom användning och då tvålen ligger framme i ventilerat rum.

Denna tvål, utan allergener, är avsedd för skonsam tvätt av alla textilier och särskilt för känsliga tyger (babykläder, siden, spets). Blötlägg tvätten, tvätta den med tvål, arbeta fram ett lödder och skölj noggrant med rent vatten. För mycket smutsig tvätt låt det ligga i blöt ett tag och skölj alltid med kallt vatten. För att rengöra svåra fläckar som till exempel fett eller en smutsig skjortkrage är denna Marseille-kub mycket effektiv. Gnugga kuben ordentligt på fläcken på torr textil innan du tvättar den. Maskintvätta sedan som vanligt. För intorkade, gamla eller stora fettfläckar kan du behöva upprepa tills fläcken är helt borta. För att rengöra golv och kakel tvätta dem med Marseille-tvål och skölj noggrant. Kakel kan du gnugga direkt med tvålen för att sedan borsta och rensa med vatten. För golv kan du riva tvålen och lösa upp det i varmt vatten. Marseille-tvål kuben är även lämplig och skonsam (utan allergener) för att rengöra ansikte och kropp. Den kan användas i saltvatten och i naturen då den är biologisk nedbrytningsbar. Skölj alltid huden noggrant och återfukta efteråt med en anpassad hudkräm. Vi tipsar också att du kan du även tvätta pälsen på din hund med en äkta Marseille-tvål!

Kort lista av ingredienser! Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (water), Sodium Chloride, Sodium Hydroxyde

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
Dimensioner 7 × 7 × 6,5 cm
Varumärke

Doft

doftfri

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Äkta Marseille Fast Kub Tvål med Olivolja från Fer a Cheval 300g”

Äkta Marseille Fast Kub Tvål med Olivolja från Fer a Cheval 300g
89 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng