Ansiktstvål Apelsin från Happy Soaps 70 g

109 kr

Ansiktsrengöring och plast hör inte ihop! Denna ansiktsrengöring i fast form är ett plastfritt och naturligt alternativ. Den är inte bara bättre för miljön och hälsosammare för dig, den har även en intensivt frisk doft och innehåller naturlig och välgörande aloe vera. För optimalt fräsch, len och vårdad hud.

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp.

Vegansk – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Passar alla hudtyper

12 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur
Artikelnr: hs293 Kategorier: , , , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Med denna tropiska Bar med härlig apelsindoft blir ansiktsrengöringen till en dans. Dess friska och söta doft och mjukgörande verkan får dig garanterat på gott humör. Välj en plastfri och naturlig ansiktsrengöring och låt huden stråla. Det har aldrig varit så roligt att rengöra ansiktet!

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Veganska – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Vår ansiktsrengöringsbar med apelsindoft gör dig glad! Dess friska och söta doft skapar feststämning och gör ansiktsrengöringen till en dans! Denna tvål har välgörande egenskaper låter huden riktigt stråla, utan att innehålla ett enda gram plast. Det får dig garanterat på gott humör!

Ingredienser: Vår Ansiktsrengöringstvål – Apelsin är fulladdad med naturliga ingredienser som vårdar och återställer huden och gör den härligt fräsch. Dels innehåller den apelsinolja, vilket innehåller C-vitamin som hjälper till att stärka huden. Den innehåller också E-vitamin som skyddar huden och stödjer dess barriärfunktion. Slutligen innehåller den även kokosolja. Kokosolja ger näring och återfuktar huden så att den känns härligt len och mjuk.

För alla hudtyper

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 8 × 5,5 × 3 cm
Varumärke

Doft

apelsin

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ansiktstvål Apelsin från Happy Soaps 70 g”

Ansiktstvål Apelsin från Happy Soaps 70 g
109 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng