Skärgårdstvål för Salt & Sött vatten med kork – Tång 180 g

188 kr

En klassisk skärgårdstvål som löddrar friskt i både salt och sött vatten!

Med inspiration av våra vackra svenska skärgårdar är Skargard Skärgårdstvål Tång är gjord på ekologisk oliv och kokosoljebas och innehåller riktig tång som är rik på mineraler och välgörande ämnen. Skargard Skärgårdstvål med kork är speciellt trevlig att ha till stranden då den håller tvålen flytande och nära till hands. Lätt att även hänga upp tvålen så att den kan få torka en stund innan den packas ner för hemgång.

Underbar att ha med till badplatsen, i båten eller sjöboden. En självklarhet i badrummet för att ge ett välbefinnande året runt.

19 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Närproducerad
Artikelnr: sk326 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Skargard Särgårdstvål med doft och innehåll av Tång och bris med kork

En klassisk skärgårdstvål som löddrar friskt i både salt och sött vatten! Med inspiration av våra vackra svenska skärgårdar är Skargard Skärgårdstvål Tång gjord på ekologisk oliv och kokosoljebas och innehåller riktig tång som är rik på mineraler och välgörande ämnen.

Underbar att ha med till badplatsen, i båten eller sjöboden. En självklarhet i badrummet för att ge ett välbefinnande året runt.

Skargard Skärgårdstvål med kork är speciellt trevlig att ha till stranden då den håller tvålen flytande och nära till hands. Lätt att även hänga upp tvålen så att den kan få torka en stund innan den packas ner för hemgång.

Utvecklad i Sverige med noga utvalda ingredienser av fabrikör Samuelsson.

Ingredients Aqua, Glycerin, Decyl Glucoside Parfum, Sodium Chloride, Tetrasodium Iminodiusccinate. Algar (Uba lactura Porphurs umbilicalis Palmaria Pamata)

Ytterligare information

Vikt 0,19 kg
Dimensioner 12 × 7,5 × 3,5 cm
Varumärke

Doft

bris, tång

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skärgårdstvål för Salt & Sött vatten med kork – Tång 180 g”

Skärgårdstvål för Salt & Sött vatten med kork – Tång 180 g
188 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng