Tvål & Schampobar i ett med döda havslera

95 kr

Den milda tvålen/schampobar innehåller renande och lugnande Dead Sea Mud som är idealisk för alla hudtyper, men speciellt fet och känslig hud.

Tvålen är ett naturligt alternativ för känslig hud och kan användas både i ansiktet och på kroppen eller som schampo för vanlig användning

Färskvikt: 100-120 gram som kan variera då de är handgjorda

– Fri från konserveringsmedel
– Inget animaliskt fett – VEGAN
– Biologiskt nedbrytbar
– Respekterar och förorenar inte miljön
– Har inte testats på djur
– Andelen olivolja vi använder, når 100%

10 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: ea144 Kategorier: , , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Den milda tvålen innehåller renande och lugnande Dead Sea Mud som är idealisk för alla hudtyper, men speciellt fet och känslig hud. Tvålen är ett naturligt alternativ för känslig hud och kan användas både i ansiktet och på kroppen eller som schampoo för vanlig användning.

Den naturliga leran balanserar epidermis pH och är därför lämplig för användning på irriterad problemhud och lämnar din hud ren och vitaliserad. Tar skonsamt bort orenheter och ger hudvänlig rengöring som skrubbar bort smuts och miljöföroreningar som fastnat i fet hud samtidigt som den tar hand om känsliga hudtyper.

Användningstips: Löddra med tvål innan du applicerar på huden. Skölj noggrant med färskt, varmt vatten och skölj till sist med kallare vatten. Använd den som vanlig tvål för att rengöra kropp, hals och ansikte två gånger dagligen och som schampo vid behov.

Färskvikt: 100-120 gram som kan variera då de är handgjorda

– Fri från konserveringsmedel
– Inget animaliskt fett – VEGAN
– Biologiskt nedbrytbar
– Respekterar och förorenar inte miljön
– Har inte testats på djur
– Andelen olivolja vi använder, når 100%

E&A Pure Beauty tillverkar tvålar och balsam enbart baserade på noggrant utvalda naturliga produkter. Samtliga produkter är handtillverkade genom användning av traditionella tekniker för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Produktionen av tvål baseras helt och hållet på kallpressning. Produkterna utvinns och tillverkas av grekisk ekologisk olivolja av högsta kvalitet. Genom att kallpressa råmaterialet istället för att koka det, tas varje hälsobringande liten del till vara. Det ger en mycket god grund för en effektiv och hälsosam skönhetsprodukt. När produkten är klar efter 6-8 veckors lagring, beskärs den, stämplas och förpackas för hand.

Innehåll: COCOS NUCIFERA (KOKOS) OLJA, AQUA, OLEA EUROPAEA (OLIV) FRUKTOLJA, HELIANTHUS ANNUUS (SOLBLOMOR) FRÖOLJA, NATRIUMHYDROXID (LUT), THEOBROMA CACAO (KAKAO) FRÖSMÖR, RICINUS COMMUNIS (RIN) FRÖOLJA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) SMÖR, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OLJA, SALVIA SCLAREA (SAGE) OIL, MARIS LIMUS (DÖDA HAVET) SLAM

Ytterligare information

Vikt 0,12 kg
Dimensioner 8 × 5,5 × 2 cm
Varumärke

Doft

pepparmint

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tvål & Schampobar i ett med döda havslera”

Lera tvål
Tvål & Schampobar i ett med döda havslera
95 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng