Grekisk olivtvål med åsnemjölk och silke

65 kr

Ekologisk handgjord tvål tillverkad av åsnemjölk och silke med ren extra jungfruolivolja, färsk åsnemjölk och snällt framtagen Tussah Silke. Tvål för både ansikte och kropp.

Rekommenderas för torr hud, hud med eksem, akne och psoriasis. Kall metod (max 35 grader Celsius) används för att inte tappa mjölkbeståndsdelarna.

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

1 i lager

Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: ea139 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Den rika sammansättningen av åsnemjölk med höga halter av protein, fosfolipider och ceramider gör den utmärkt för anti-age och behandling av rynkor. Den omstrukturerar och återupplivar ansiktet med fantastiska resultat. Rekommenderas för torr hud, eksem, akne och psoriasis. Kall metod för upp till 35 grader Celsius används för att inte tappa mjölkbeståndsdelarna. Gjord med färsk åsnemjölk och extra jungfruolja.

Idealisk för alla hudtyper med extremt känslig hud – inklusive spädbarn.
Även om alla våra handgjorda tvålar är fria från kemikalier, vet vi att vissa eteriska oljor fortfarande kan irritera huden på känsliga individer. Det som gör denna tvål till ett idealiskt val är att den inte innehåller några eteriska oljor.

Silke ger näring åt din hud! Silkesproteiner har anti-age egenskaper, de återfuktar, ger näring och skyddar. Seracineprotein binder lätt med
andra proteiner i hud och hår och har en uppstramande, anti-rynkeffekt. Silke har länge varit erkänt som en premiumingrediens i
kosmetika och tvål. Samtidigt som det gör löddret mer “silkeslent”, absorberas dessa sidenproteiner och deras 18 essentiella aminosyror också lätt.
av din hud, vilket hjälper den att bibehålla elasticitet och smidighet. Vi använder grymhetsfria Tussah Silk, som är ett rått, vilt tillverkat silke, och hydrolyserar det
för att frigöra silkesproteinerna.

Historia

En av många anledningar till att Cleopatra övergick till åsnemjölk var på grund av dess anti-age egenskaper. Dessa inkluderar dess förmåga att mjuka upp, släta ut, tona och återfukta. Den är också full av viktiga vitaminer som din hud kräver att hålla sig ungdomlig och frisk. Det hjälper också till att bromsa och vända fina rynkor orsakade av åldrande eller ansiktsuttryck.

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

– Fri från konserveringsmedel
– Biologiskt nedbrytbar
– Respekterar och förorenar inte miljön
– Har inte testats på djur
– Andelen olivolja vi använder, når 100%

E&A Pure Beauty tillverkar tvålar och balsam enbart baserade på noggrant utvalda naturliga produkter. Samtliga produkter är handtillverkade genom användning av traditionella tekniker för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Produktionen av tvål baseras helt och hållet på kallpressning. Produkterna utvinns och tillverkas av grekisk ekologisk olivolja av högsta kvalitet. Genom att kallpressa råmaterialet istället för att koka det, tas varje hälsobringande liten del till vara. Det ger en mycket god grund för en effektiv och hälsosam skönhetsprodukt. När produkten är klar efter 6-8 veckors lagring, beskärs den, stämplas och förpackas för hand.

Innehåll: NATRIUMOLIVAT (FÖRTVÅLAD OLIVOLJA), OLEA EUROPAEA (EXTRA VIRGIN OLIVOLJA), AQUA (VATTEN), CITRUS CINENSIS EXTRAKT I OLIVOLJA (APELSINOLJA), GURKMEJAPULVER (GURKMEJA), CINNAMOMUM ZEYLANICUM POWDER (KANELPULVER), CITRUS CINENSIS ETHEREAL OIL (ETERISK APELSINOLJA)

Ytterligare information

Vikt 0,06 kg
Dimensioner 6 × 4 × 2,5 cm
Varumärke

Doft

svag tvåldoft

2 recensioner av Grekisk olivtvål med åsnemjölk och silke

 1. 5 av 5

  Anders

  Mjuka händer

 2. 5 av 5

  Antoinette (verifierad ägare)

  Underbar! Aldrig haft sån fin hy! Kan varmt rekommendera.. 👍

  • Ulrika Larsson (verifierad ägare)

   Men vad glad jag blir! Tack för din jätte fina recension =)

Lägg till en recension

Grön tvål under tvålförpackning med handduk i bakgrunden
Grekisk olivtvål med åsnemjölk och silke
65 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng