Grekisk olivtvål med apelsin och kanel

65 kr

Apelsin, Kanel & Gurkmejatvål som doftar kryddigt med en lätt sötma. Denna kombination är väldoftande och upplyftande. Tvålen är för både ansikte och kropp. Kanel är också känd för sina mycket antibakteriella egenskaper.

Passar lättirriterad hud samt hud med akne.

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

4 i lager

Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: ea138 Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Apelsin, Kanel & Gurkmeja – kryddig och lätt söt, denna kombination är tonifierande och upplyftande. Är för både ansikte och kropp. Tvålen ger ett naturligt lödder som tar bort smuts och död hud. De rena eteriska oljorna i tvålen gör att din hud känns ren och fräsch, med en naturlig lyster.

Kanel är känd för sina mycket antibakteriella egenskaper.

Eterisk apelsinolja minskar svullnader och motverkar torr rynkig hud. Den stimulerar även cirkulationen, tar bort fläckar och ökar svett, vilket hjälper till att frigöra gifter från matt eller fläckig hud. Upplyftande och uppfriskande. Dess doft och egenskaper är både energigivande och kan vara till hjälp för att minska trötthet men dess doft kan samtidigt hjälpa till att lugna nerverna. Apelsin har antiseptiska egenskaper.

Full av gurkmejapulver

Det finns en lång lista av hudvårdsfördelar förknippade med gurkmeja, inklusive behandling av aknefläckar, pormaskar, mörka fläckar och hyperpigmentering samt andra hudåkommor som eksem och psoriasis. Det hjälper till att läka och förhindra torr hud, bromsa åldrandeprocessen och minska rynkor, samtidigt som huden hålls smidig och förbättrar dess elasticitet.

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

– Fri från konserveringsmedel
– Inget animaliskt fett – VEGAN
– Biologiskt nedbrytbar
– Respekterar och förorenar inte miljön
– Har inte testats på djur
– Andelen olivolja vi använder, når 100%

E&A Pure Beauty tillverkar tvålar och balsam enbart baserade på noggrant utvalda naturliga produkter. Samtliga produkter är handtillverkade genom användning av traditionella tekniker för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Produktionen av tvål baseras helt och hållet på kallpressning. Produkterna utvinns och tillverkas av grekisk ekologisk olivolja av högsta kvalitet. Genom att kallpressa råmaterialet istället för att koka det, tas varje hälsobringande liten del till vara. Det ger en mycket god grund för en effektiv och hälsosam skönhetsprodukt. När produkten är klar efter 6-8 veckors lagring, beskärs den, stämplas och förpackas för hand.

Innehåll: NATRIUMOLIVAT (FÖRTVÅLAD OLIVOLJA), OLEA EUROPAEA (EXTRA VIRGIN OLIVOLJA), AQUA (VATTEN), CITRUS CINENSIS EXTRAKT I OLIVOLJA (APELSINOLJA), GURKMEJAPULVER (GURKMEJA), CINNAMOMUM ZEYLANICUM POWDER (KANELPULVER), CITRUS CINENSIS ETHEREAL OIL (ETERISK APELSINOLJA)

Ytterligare information

Vikt 0,06 kg
Dimensioner 6 × 4 × 2,5 cm
Varumärke

Doft

kryddigt, sötma

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grekisk olivtvål med apelsin och kanel”

Gulfärgad tvål bredvid tvålförpackning med handduk i bakgrunden
Grekisk olivtvål med apelsin och kanel
65 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng