Flytande Tvål Exfoliating- Peeling Citrus från Compagnie De Provence 300ml

149 kr

Flytande Marseille tvål för skonsam rengöring och peeling av kropp och händer

Vår peeling består av väldigt fina korn från olivkärnor istället för plastkulor. Den är väldig skonsam och kan användas varje dag. En peeling förbereder huden att ta till sig produkter som appliceras på huden efteråt på ett mer effektivt sätt, såsom kräm.

2 i lager

Artikelnr: sm415 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

itFlytande Marseille tvål för skonsam rengöring och peeling av kropp och händer

Vår flytande Marseille tvål görs i en kittel enligt den traditionella metoden för tillverkning av flytande Marseille tvål. Just denna är vår speciella flytande Marseille tvål som innehåller finkrossade olivkärnor från Medelhavsområdet för att ge huden en skonsam och naturlig skrubb utan plastkulor. När de döda hudcellerna avlägsnas blir huden extra ren, mjuk och redo för en återfuktande handcreme.

Den så skonsam att den kan användas dagligen på kropp och händer.

Här i denna praktiska 300 ml pumpflaska som kan fyllas på med tillhörande refill flaskan som finns i sortimentet.

• 300 ml återvinningsbar PET-flaska, kan fyllas på
• 98% ingredienser av naturligt ursprung
• Naturlig och mycket skonsam peeling med olivkärnor
• För kropp och händer
• Tillverkad i Frankrike

Njut av denna soliga och frisk doft med gnistrande citrustoner

Användning: Vår peeling består av väldigt fina korn från olivkärnor istället för plastkulor. Den är väldig skonsam och kan användas varje dag. En peeling förbereder huden att ta till sig produkter som appliceras på huden efteråt på ett mer effektivt sätt, såsom kräm. Använd gärna tillsammans med våra fuktgivande handkrämer och kroppskräm för att hålla din hud vackert mjuk. Applicera på händer och kropp på våt hud, massera med cirkulära rörelser och skölj sedan av väl. Tryck en eller två gånger på pumpen för att fördela tvålen i dina våta händer. Gnugga och tvätta händerna, handryggen, naglarna och handleden. På kroppen massera med cirkulära rörelser; skölj sedan av väl med rent vatten. Kan användas varje dag. Kan användas på kroppen.

För användning i duschen skall du välja PET-flaskan i och med att glasflaskan inte är lämpligt att använda i duschen. Se till att hålla flaskan och pumpen ren genom att då och då och vid behov skölja den med vatten. Använd gärna en nagelborste för att rengöra pumpen och ta bort eventuella tvålrester.

När tvålen tar slut, spara flaskan och fyll på nytt med hjälp av våra ekonomiska 1 liter refiller. På så sätt minskar du ditt avfall och fortsätter att njuta av din favorit tvål. Med 1 liter refill kan du fylla på PET-flaskan mer än 3 gånger och glasflaskan 2 gånger. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Om produkten skulle komma i kontakt med ögonen, skölj noga med vatten.

Innehåll: Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda så naturliga produkter som möjligt är denna tvål gjorde av 98% ingredienser av naturligt ursprung. Dermatologiskt testad. Vid regelbunden användning återfår huden mjukhet, komfort och lyster.

Aqua (Water), Potassium Cocoate, Xanthan Gum, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl3 Caprylate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tetrasodium EDTA, Limonene, Tocopherol, Linalool, Citral.

Ytterligare information

Vikt 0,35 kg
Dimensioner 17 × 6 × 6 cm
Varumärke

Doft

citron

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flytande Tvål Exfoliating- Peeling Citrus från Compagnie De Provence 300ml”

Flytande Tvål Exfoliating- Peeling Citrus från Compagnie De Provence 300ml
149 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng