Balsambar Lavender Bliss från Happy Soaps – 65 g

98 kr

Happy Soaps Lavender Bliss Conditioner Bar, med den härliga doften av lavendel, tar dig med till de franska lavendelfälten under en solig sommardag. Den naturliga lavendeln är inte bara väldoftande utan även välgörande för håret, som blir mjukt och lent redan efter en tvätt.

Nu kan du ta hand om ditt hår och dofta gott av fräsch lavendel hela dagen. En optimal känsla av renhet i kombination med en underbar doftupplevelse! Follow your Bliss!

Användning: 90-110 tvättar – Passar för alla hårtyper med doft av Lavendel

11 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: hs246 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Happy Soaps Lavender Bliss Conditioner Bar, med den härliga doften av lavendel, tar dig med till de franska lavendelfälten under en solig sommardag. Den naturliga lavendeln är inte bara väldoftande utan även välgörande för håret, som blir mjukt och lent redan efter en tvätt. Nu kan du ta hand om ditt hår och dofta gott av fräsch lavendel hela dagen. En optimal känsla av renhet i kombination med en underbar doftupplevelse! Follow your Bliss!

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Vegansk – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Lovender Bliss

Lavender Bliss Conditioner Bar har en intensiv lavendeldoft som låter dig drömma dig bort till en varm sommardag på den franska landsbygdens vidsträckta lavendelfält. Denna kryddiga balsamkaka är en riktig humörhöjare som dessutom har en både mjukgörande, lugnande och vårdande verkan. Denna lila balsamkaka mjukgör nämligen hårbotten samtidigt som den stärker håret. Känner du redan doften av naturlig lavendel?

Hårvård med naturliga ingredienser

Vill du att varje dag ska bli en perfect hairday med endast naturliga ingredienser? Denna Conditioner Bar innehåller naturlig lavendel, vilket är en ingrediens med många positiva egenskaper. Bland annat sägs lavendel stimulera hårväxten, motverka torr hårbotten och stärka håret. Balsamkakan innehåller även sheasmör och kakaosmör. Dessa smör verkar mjukgörande för håret och motverkar irritation i hårbotten. Dessutom innehåller våra balsamkakor arganolja och olivolja, som stärker håret och ger det en naturlig glans.

Användning: 90-110 tvättar Passar för alla hårtyper

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 6 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

lavendel

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Balsambar Lavender Bliss från Happy Soaps – 65 g”

Balsam lavendel
Balsambar Lavender Bliss från Happy Soaps – 65 g
98 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng