Äkta Marseille tvål med olivolja från Savon de Marseille 400g

99 kr

Den äkta Marseille tvålen med olivolja

Den här kuben av Marseille tvål, stadens stolthet sedan århundraden tillbaka, tillverkas i Marseille och kokas i en kittel enligt den gamla traditionen. Den innehåller 72 % olja såsom det bör enligt det traditionella receptet från 1500-talet.

Vår variant är fri från palmolja, den innehåller olivolja och kokosnötolja. Den är även fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och allergener.

Den kan användas både för skönhetsvård eller som städ-tvättmedel i hushållet

Vikt: 400 g

Slut i lager

Artikelnr: sm401 Kategorier: , , , Etiketter: ,

Beskrivning

Savon de Marseille

Den ursprungliga kuben av äkta Marseilletvål tar hand om både din kropp och ditt hem.

Tvålen tillverkas i Marseille av endast naturliga ingredienser, vegetabiliska oljor och utan färgämnen eller syntetiska tillsatser. Tvålmassan kokas i en stor gammaldags kittel enligt den gamla och striktaste traditionen. Denna mångsidiga tvål är anti-allergisk och kan användas på även den mest känsliga huden – varje dag.

Hemma används tvålen i kubform vid tvätt av känsliga textilier och bebiskläder, men även vid städning. Tvålen är till exempel en utmärkt fläckborttagare och löser fettfläckar mycket effektivt och på att naturligt och miljövänligt sätt

  • 400 g
  • 99% ingredienser av naturligt ursprung
  • Biologiskt nedbrytbar (i enlighet med standard OCDE 301F)
  • 72% olja ( olivolja, kokosnötolja)
  • Tillverkad i Marseille i Frankrike Parfymfri

Luktar stark av oljorna i början. Doften avtar allt eftersom användning och då tvålen ligger framme i ventilerat rum.

Denna tvål, utan allergener, är avsedd för skonsam tvätt av alla textilier och särskilt för känsliga tyger (babykläder, siden, spets). Blötlägg tvätten, tvätta den med tvål, arbeta fram ett lödder och skölj noggrant med rent vatten. För mycket smutsig tvätt låt det ligga i blöt ett tag och skölj alltid med kallt vatten. För att rengöra svåra fläckar som till exempel fett eller en smutsig skjortkrage är denna Marseille-kub mycket effektiv. Gnugga kuben ordentligt på fläcken på torr textil innan du tvättar den. Maskintvätta sedan som vanligt. För intorkade, gamla eller stora fettfläckar kan du behöva upprepa tills fläcken är helt borta. För att rengöra golv och kakel tvätta dem med Marseille-tvål och skölj noggrant. Kakel kan du gnugga direkt med tvålen för att sedan borsta och rensa med vatten. För golv kan du riva tvålen och lösa upp det i varmt vatten. Marseille-tvål kuben är även lämplig och skonsam (utan allergener) för att rengöra ansikte och kropp. Den kan användas i saltvatten och i naturen då den är biologisk nedbrytningsbar. Skölj alltid huden noggrant och återfukta efteråt med en anpassad hudkräm. Vi tipsar också att du kan du även tvätta pälsen på din hund med en äkta Marseille-tvål!

Kort lista av ingredienser! Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua (water), Sodium Chloride, Sodium Hydroxyde

Ytterligare information

Vikt 0,4 kg
Dimensioner 7 × 7 × 6,5 cm
Varumärke

Doft

doftfri

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Äkta Marseille tvål med olivolja från Savon de Marseille 400g”

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng