Information

Många fördelar med ekologisk och naturlig tvål

Den ekologiska trenden blir allt tydligare i samhället och fler människor försöker att ta ansvar för både sig själva och miljön. För att du ska må så bra som möjligt kan du ta hand om både insidan och utsidan med hjälp av ekologiska produkter. Satsa på både mat och hudvård fri från bekämpningsmedel och konserverande ämnen. Med tanke på att vi tvättar oss varje dag är tvålen en bra produkt att byta ut inledningsvis. Byt till en fast ekologisk olivtvål med återfuktande oljor utan parabener och andra kemikalier.

Tack vare en större efterfrågan på ekologiska produkter ökar också utbudet på marknaden. Vi är inriktade på ekologiska hudvårdsprodukter och basen i våra tvålar är vegetabiliska oljor och naturligt glycerin. Olika oljor, örter och blommor används dessutom för att färga tvålarna och få dem att lukta gott. Våra ekologiska tvålar innehåller inte SLS, den kemikalie som får konventionella tvålar och schampon att löddra. Däremot är de både återfuktande och rengörande på samma gång. Ofta behöver du inte ens smörja in huden efteråt!

Gör dig själv och miljön en tjänst, välj bort kemikalierna och hitta alternativen i naturens eget skafferi. Du kommer inte att bli besviken.

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng