Varumärken

Jabon de Mallorca

VÅR HISTORIA I KORTHET

Av mallorkinskt ursprung på mammas sida tillbringade jag som barn alla mina somrar i Sóller och ville kunna bo där en dag.

Joachim, min man och jag bestämde oss för att bosätta oss på ön 2015. Redo att radikalt byta yrke började Joachim testa och tillverka naturliga tvålar med den traditionella kallförtvålningsmetoden: varumärket “Jabón de Mallorca” föddes. “. Vår filosofi: hantverksmässig produktion med lokala råvaror (jungfruolja från Sóller, jungfru sötmandelolja från Mallorca och växter från Sierra de Tramuntana), 100 % naturliga och miljövänliga produkter, “plastfria” förpackningar och produkter som erbjuder bästa fördelarna för huden.

Under 2017 skapade vi varumärket “Mallorca Natur”, med samma anda som “Jabón de Mallorca” men mer inriktat på kosmetika. Deras första produkt är ett fast schampo, baserat på olivolja och rosmarin från Mallorca. Senare, under 2018, kommer ekologiska oljor för ansikts-, hår- och kroppsvård att lanseras.

2019 är Joachim intresserad av eteriska oljor och producerar den första 100% naturliga och ekologiska parfymen gjord på Mallorca med lokala ingredienser. Parfymlinjen har tre dofter som frammanar vår ö.

År 2020 påverkar Covid-19 oss som alla företag. Joachim börjar fundera på möjligheten att tillverka handtvål: “Es Saboner” är född.

Rose Germaneau Castañer – 6 maj 2020

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng