Bahini Vegansk handgjord tvål Havre – 100 gram

89 kr

Vegansk handgjord tvål med doft av – Kanel kardemumma och kryddnejlika.

Tvål för kropp, händer och ansikte. Fria från både plast och farliga kemikalier.

Ditt köp av en Bahini-produkt hjälper dem att stötta överlevare av människohandel till ett liv i frihet. Bahini är ett svenskt varumärke som hjälper flickor och kvinnor att leva ett självständigt liv. Läs mer 

Vikt: 100 gram

14 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur

Beskrivning

Vegansk handgjord tvål med doft av Kardemumma kanel & kryddnejlika

Tvål för kropp händer och ansikte. Fria från både plast och farliga kemikalier

Bahini är ett svenskt varumärke som hjälper flickor och kvinnor att leva ett självständigt liv i frihet. De började sin resa 2018 med sjaltillverkning för att hjälpa överlevare av människohandel i Nepal. Med mål om att kunna hjälpa ännu fler överlevare världen över erbjuder de svensk-designade hållbara produkter som är kända från det land de blir tillverkade i.

Ditt köp av en Bahini-produkt hjälper dem att stötta överlevare av människohandel till ett liv i frihet. Genom Bahini får vuxna överlevare av människohandel anställning hos våra noga utvalda Fair Trade certifierade partners. Där får kvinnorna lära sig att tillverka produkter, kända från deras egna kultur, med hållbara produktionsmetoder. Med rättvis lön och goda arbetsförhållanden kan de återintegrera till samhället och leva ett självständigt liv i frihet. Deras produkter är helt fria från både plast och farliga kemikalier. De är varsamt tillverkade för hand med veganska naturliga material och ingredienser.

De prioriterar hållbarhet i allt de gör och ser till att deras produkter och produktionssätt även är snälla mot vår planet. Vinsten från försäljning går oavkortat till stipendier för unga överlevare och flickor i riskzoner. Stipendierna sträcker sig från förskola till universitet och täcker allt som behövs för deras skolgång. Deras hopp är att flickorna, med hjälp av sin utbildning, kan finna styrkan att forma sin egen framtid. Tillsammans kan vi hjälpa fler flickor och kvinnor till ett självständigt liv i frihet.

Innehåll: kokosolja, sojabönolja, havre, kardemummaolja, kryddnejlikaolja, kanelolja, vatten, lut*

* används endast för att förtvåla oljorna. Finns inget kvar i slutprodukten.

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 5 × 5 × 2 cm
Doft

kanel och nejlika, kardemuma

Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bahini Vegansk handgjord tvål Havre – 100 gram”

havretvål
Bahini Vegansk handgjord tvål Havre – 100 gram
89 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng