Vegansk Deodorat Naturlig – Sweet Roots från Happy Soaps

109 kr

Back to your Roots med den härligt söta och jordnära doftupplevelse som vår naturliga deodorant Sweet Roots erbjuder. Denna deo ger dig en fräsch och bekymmersfri känsla hela dagen, utan irriterande lukter. Gå “tillbaks till dina rötter” med denna deodorant med en underbart jordnära doft och en rad naturliga ingredienser

 

4 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur Närproducerad
Artikelnr: hs314 Kategorier: , , , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Denna naturliga Deo är mild och mjuk för den känsliga huden under armarna.
Dryg och effektiv. Lite räcker lång väg! Aluminiumfri! Neutral

Gå “tillbaka till dina rötter” med den naturliga, jordnära och söta doften i vår naturliga deodorant Sweet Roots. Tack vare den smarta sammansättningen av en rad naturliga ingredienser är denna deo mycket effektiv mot svett och obehagliga lukter – hela dagen! Back to your Roots!

Back to your Roots!

Back to your Roots med den härligt söta och jordnära doftupplevelse som vår naturliga deodorant Sweet Roots erbjuder. Denna deo ger dig en fräsch och bekymmersfri känsla hela dagen, utan irriterande lukter. Gå “tillbaks till dina rötter” med denna deodorant med en underbart jordnära doft och en rad naturliga ingredienser!

Denna veganska deodorant innehåller bara naturliga ingredienser som inte är skadliga för din hud. I vår miljövänliga deodorant finns till exempel sheasmör som har en lugnande effekt på huden. Den innehåller dessutom kokosolja, vilket ger näring samtidigt som det mjukgör och skyddar huden. Slutligen finns det även naturlig solrosolja i denna deodorant, en ingrediens som har en mild och skonsam effekt på huden.

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 7 × 7 × 3 cm
Varumärke

Doft

naturliga, sweet roots

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vegansk Deodorat Naturlig – Sweet Roots från Happy Soaps”

Vegansk Deodorat Naturlig – Sweet Roots från Happy Soaps
109 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng