Tandkrämstabletter Spearmint – med fluor

79 kr

Sluta köpa tandkrämstuber i plast! HappySoaps miljövänliga tandkräm rengör effektivt dina tänder utan att någon plast går åt.

Stoppa helt enkelt en tandkrämstablett i munnen, tugga och borsta sedan tänderna med krämen som uppstår. Med en härligt uppfriskande smak av pepparmynta. Denna är med flour.

Innehåller 62 tabletter i en praktisk flaska

5 i lager

Vegansk Ej testad på djur
Artikelnr: hs252 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Sluta köpa tandkrämstuber i plast! HappySoaps miljövänliga tandkräm rengör effektivt dina tänder utan att någon plast går åt. Stoppa helt enkelt en tandkrämstablett i munnen, tugga och borsta sedan tänderna med krämen som uppstår. Med en härligt uppfriskande smak av pepparmynta. Denna är med flour.

Innehåller 62 tabletter i en praktisk flaska

For happy teeth!

Sluta köpa tandkrämstuber i plast! HappySoaps miljövänliga tandkräm rengör effektivt dina tänder utan att någon plast går åt. Stoppa helt enkelt en tandkrämstablett i munnen, tugga och borsta sedan tänderna med krämen som uppstår. Med en härligt uppfriskande smak av pepparmynta.

En flaska innehåller 62 tabletter, vilket motsvarar en månads tandborstning.

Tips: Stäng alltid flaskan efter användning, för att se till att dina tandkrämstabletter håller sig så fräscha som möjligt.

100 % plastfri tandborstning!

Hur många plasttuber med tandkräm använder vi varje år? Svar: Många. Dessa bidrar till det stora berg av plastavfall som är (nästintill) omöjligt att återvinna. Detta beror på att traditionella tandkrämstuber består av flera olika typer av plast, vilket resulterar i att de inte går att återvinna. Resultatet: Plasttuberna bränns, eller ännu värre – hamnar i miljön. Bägge alternativ innebär fruktansvärda konsekvenser för vår planet.

Alltså är det hög tid att byta till ett miljövänligare alternativ: HappySoaps tandkrämstabletter, som är veganska och 100 % fria från plast (inklusive mikroplast). Våra tandkrämstabletter kommer i en praktisk glasflaska med naturlig kork. Efter användning kan du slänga korken direkt i komposten, medan glasflaskan går att återvinna – eller återanvända!

Användning:

1. Ta en tablett
2. Tugga tabletten
3. Borsta som vanligt!

Ytterligare information

Vikt 0,2 kg
Dimensioner 10 × 5 × 2 cm
Varumärke

Doft

spearmint

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tandkrämstabletter Spearmint – med fluor”

Tandkrämstabletter Spearmint – med fluor
79 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng