Specialty Shampoo Bar – Volume & Growth Support – Plant Keratin från Happy Soaps – 100 g

169 kr

Denna Volume & Growth Support Shampoo Bar är full av näringsgivande proteiner och aminosyror. Innehåller keratin, peptider och hydrolyserade proteiner – små, specifika byggstenar som ger imponerande resultat. Det keratin vi använder i denna schampokaka är helt vegetabiliskt, och utgör en underbar ingrediens som kan hjälpa till att motverka specifika ålderstecken, som tunnare hår och håravfall.

Användning: 90-110 tvättar -Passar för alla hårtyper

5 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: hs299 Kategorier: , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Hjälper till att motverka håravfall – balanserar hårbotten

Denna plastfria och naturliga Speciality Shampoo Bar utgör ett underbart skummande schampo som är särskilt utformat för att uppnå salongskvalitet och packad med aktiva ingredienser. Med en kraftfull doft av sandelträ och cederträ.

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Vegansk – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

In full control!

Upplev känslan av salongskvalitet i ditt eget hem, med denna plastfria, naturliga och underbara Speciality Shampoo Bar! Prova du också!

För hela håret

Denna Volume & Growth Support Shampoo Bar är full av näringsgivande proteiner och aminosyror. Innehåller keratin, peptider och hydrolyserade proteiner – små, specifika byggstenar som ger imponerande resultat. Det keratin vi använder i denna schampokaka är helt vegetabiliskt, och utgör en underbar ingrediens som kan hjälpa till att motverka specifika ålderstecken, som tunnare hår och håravfall. Med denna härliga schampokaka bidrar du till en hälsosam hårbotten. Medan du tvättar håret njuter du av de djupa dofterna av sandel- och cederträ.

Användning: 90-110 tvättar Passar för alla hårtyper

Ytterligare information

Vikt 0,2 kg
Dimensioner 13 × 5,5 × 3 cm
Varumärke

Doft

charcoal, kol, sandelträ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Specialty Shampoo Bar – Volume & Growth Support – Plant Keratin från Happy Soaps – 100 g”

Specialty Shampoo Bar – Volume & Growth Support – Plant Keratin från Happy Soaps – 100 g
169 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng