Schampobar Fast Mjällschampo från Happy Soaps – 70 g

88 kr

En schampobar, som innehåller naturlig svart lera, arganolja och abessinisk olja, lämpar sig särskilt för den som har problem med mjäll.
Med denna schampokaka uppnår du en skönt skummande och plastfri rengöring av ditt hår på nolltid, samtidigt som du motverkar mjäll.

4 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: hs294 Kategorier: , , Etiketter: , ,

Beskrivning

En schampobar, som innehåller naturlig svart lera, arganolja och abessinisk olja, lämpar sig särskilt för den som har problem med mjäll. Med denna schampokaka uppnår du en skönt skummande och plastfri rengöring av ditt hår på nolltid, samtidigt som du motverkar mjäll.

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Veganska – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Behåll din glans!
Med denna schampokaka som motverkar mjäll uppnår du en skön, löddrande och plastfri hårtvätt på nolltid. Happy Soaps mjällschampo Dandruff Defence innehåller naturlig svart lera, abessinisk olja och arganolja. Leran hjälper till att balansera mikrofloran i hårbotten och förebygger mjäll. Håret skyddas och återfår sin naturliga glans. Med en härligt kryddig doft.

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 6 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

doft av blomma

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schampobar Fast Mjällschampo från Happy Soaps – 70 g”

schampobar mjäll
Schampobar Fast Mjällschampo från Happy Soaps – 70 g
88 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng