Schampobar Charming Charcoal and Sweet Sandal från Happy Soaps – 70 g

88 kr

Detta schampo ger dig en väldoftande, positiv och energisk start på dagen.

Schampokakan innehåller endast naturliga ingredienser och inte ett enda gram plast. Kombinationen av ingredienser i vår Charming Charcoal & Sweet Sandal Wood Shampoo Bar ger intensiv rengöring och avlägsnar orenheter och överflödig talg. Upplev känslan av total fräschör med den söta doften av sandelträ – och känn dig gnistrande ren.

Användning: 90-110 tvättar -Passar för alla hårtyper

9 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur

Beskrivning

Detta schampo ger dig en väldoftande, positiv och energisk start på dagen. Det är en riktig doftexplosion av söta och fräscha komponenter utan artificiella tillsatser. Schampokakan innehåller endast naturliga ingredienser och inte ett enda gram plast. Kombinationen av ingredienser i vår Charming Charcoal & Sweet Sandal Wood Shampoo Bar ger intensiv rengöring och avlägsnar orenheter och överflödig talg. Upplev känslan av total fräschör med den söta doften av sandelträ – och känn dig gnistrande ren.

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Vegansk – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Vårdar och stärker!

Träkol drar aktivt till sig fett och smuts och har därför en kraftfullt rengörande effekt. Olivolja är rik på antioxidanter, som bjuder på optimalt skydd för din hud och ditt hår. Quinoa är ett naturligt (och veganskt!) protein för ditt hår och din hud. Sheasmör är fullt av näringsgivande, lugnande och återfuktande egenskaper.

För vilka hårtyper?

Behöver ditt hår en extra grundlig rengöring? Denna Shampoo Bar passar för alla hårtyper och rengör både hår och hårbotten på djupet. Och vem vill inte ha den där härligt rena känslan?

Skäm bort dig själv med de vårdande och naturliga ingredienserna i denna Shampoo Bar.

Användning: 90-110 tvättar Passar för alla hårtyper

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 6 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

charcoal, kol, sandelträ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Schampobar Charming Charcoal and Sweet Sandal från Happy Soaps – 70 g”

Schampobar Charming Charcoal and Sweet Sandal från Happy Soaps – 70 g
88 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng