Luffarkudde stor – Tvålfat -Malin i Ratan

59 kr

Upptäck vår stora luffakudde – ett tvålfat och skrubb i ett! Luffakudden skärs ut från en gurka i luffasläktet vars mogna frukt har skördats och torkats. De kallas även loofahgurka. Luffagurkan kommer från hållbar odling i Europa, och är en perfekt partner till din handgjorda ekotvål. u kan också använda luffasvampen som ett tvålfat. Din tvål torkar perfekt och din diskbänk håller sig rent och ser snygg ut. När tvättsvampen är torr kommer den att kännas grov men när den är våt blir den flexibel och mjukare eftersom fibrerna suger upp vattnet och gör den perfekt för djuprengöring.

100% vegetabilisk och biologiskt nedbrytbar

4 i lager

Vegansk
Artikelnr: MR200 Kategorier: , , , Etiketter: , ,

Beskrivning

Upptäck vår stora luffakudde – ett tvålfat och skrubb i ett! Luffakudden skärs ut från en gurka i luffasläktet vars mogna frukt har skördats och torkats. De kallas även loofahgurka. Luffagurkan kommer från hållbar odling i Europa, och är en perfekt partner till din handgjorda ekotvål.

Storleksvariation mellan 9 – 15 cm i diameter och 1 – 3 cm i tjocklek och passar våra större tvålar. Perfekt till den stora disktvålen.

Användning: Skölj alltid tvättsvampen (luffasvampen) noggrant före första användning. Använd tillsammans med tvål eller duschgel på fuktig hud och massera kroppen i cirkelrörelser. Regelbunden peeling gör din hud slät och mjukare. Skölj tvättsvampen väl efter användning och pressa ut överflödigt vatten. Häng upp för att torka.

Låt aldrig stå i vatten. Då och då kan du tvätta den i tvättmaskinen för att rengöra den på djupet. När fibrerna har blivit för mjuka, släng loofah (luffasvampen) i komposten.

• 100% vegetabilisk och biologiskt nedbrytbar
• Storlek: ung. Ø10 x 2 cm

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Dimensioner 10 × 10 × 2,5 cm
Varumärke

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luffarkudde stor – Tvålfat -Malin i Ratan”

Luffarkudde stor – Tvålfat -Malin i Ratan
59 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng