Hundschampobar – Passar alla Pälstyper från Happy Soaps 70 g

129 kr

Vår universella Hund Shampoo Bar rengör och vårdar alla pälstyper. Den har en söt och kryddig doft och gör såväl hund som ägare happy!

Användning: 90-110 tvättar – Passar alla pälstyper

7 i lager

Vegansk Handtillverkad Ej testad på djur
Artikelnr: hs302 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Är din trogna följeslagare ibland mindre trogen och hoppar runt i lerpölar, taggbuskar eller smutsiga diken? I så fall kan din hund ibland behöva ett bad… Vår universella Hund Shampoo Bar rengör och vårdar alla pälstyper. Den har en söt och kryddig doft och gör såväl hund som ägare happy!

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Vegansk – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Ren hund

Behöver din fyrfotade följeslagare en uppfriskande rengöring? Då bör du använda naturliga produkter som är skonsamma mot såväl din hund som mot miljön. Vår Universal Dog Shampoo Bar, som har en härligt söt och kryddig doft, rengör hud och päls intensivt samtidigt som dess naturliga ingredienser får pälsen att blänka. Din hund kommer att stråla!

Ingredienser

HappySoaps Dog Shampoo Bar är full av naturliga ingredienser som effektivt rengör din trogna fyrfotade vän samtidigt som den efterlämnar en välvårdad och fräsch känsla. Den innehåller bland annat quinoa som gör underverk för pälsen. Quinoa har en stärkande och närande verkan samt det ger pälsen naturlig glans så att den riktigt strålar! Tvålen innehåller även olivolja, vilket är rik på antioxidanter. Antioxidanter är effektiva mot skadliga ämnen som angriper huden samtidigt som de återfuktar pälsen.

Användning: 90-110 tvättar

Passar alla pälstyper

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 6 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

kryddigt

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hundschampobar – Passar alla Pälstyper från Happy Soaps 70 g”

Hundschampobar – Passar alla Pälstyper från Happy Soaps 70 g
129 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng