Getmjölkstvål av Olivolja 60 gram

65 kr

Tvål för Ansikte och kropp
Getmjölk ger en intensiv återfuktning som är idealisk för mycket torr hud.

Gjord med dagsfärsk getmjölk (inte pulver). Ändå från Cleopatras dagar har mjölk använts som en lyxig fuktighetskräm

15 i lager

Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur

Beskrivning

Getmjölk innehåller proteiner, aminosyror och vitamin A som ger bra näring åt huden. Den består också av naturliga mjukgörande medel och triglycerider som fungerar som en naturlig fuktighetskräm. Det är känt att getmjölk kan minska hudinflammation och lugna torr, skadad hud. Kan minska rynkor och fördröja tecken på hudens åldrande. Getmjölkstvål har alfahydroxisyror (till exempel mjölksyra) som löser upp döda hudceller och låter nya, friska celler växa fram.
Getmjölk har den PH-nivå som ligger närmast vår hud. Detta hjälper till att skydda huden från invaderande bakterier och kemikalier. Fördröjer tecken på åldrande hud.

Inte någon kemisk förfalskning: Vattenbaserade tvålar på vanliga stormarknadshyllor använder starka kemiska syror för att bryta ner döda hudceller. Den bestående effekten av kemiska syror på huden liknar mer en kemisk “bränna”. Alfahydroxylsyror arbetar med huden istället för att bryta ner den och åldra den ytterligare.

Antiinflammatoriska egenskaper: Getmjölk minskar hudinflammation på grund av dess fettmolekylinnehåll. Grädden som finns i getmjölk är en fuktighetskräm som lugnar torr och skadad hud som har en antiinflammatorisk effekt.

Laddad med väsentligheter: Getmjölken är full av viktiga näringsämnen och vitaminer som vitamin A, D, C, B1, B6, B12 och E, som allihop tas upp i kroppen och ger huden näring.

Behandlar akne: Studier visar nu att getmjölk är effektivt för att behandla hudåkommor som till exempel akne. Detta beror främst på att getmjölk har antibakteriella egenskaper som fördröjer tillväxten av mikrobiella organismer som sporrar spridningen av akne.

Färskvikt: 50-60 gram som kan variera då de är handgjorda

– Fri från konserveringsmedel
– Inget animaliskt fett – VEGAN
– Biologiskt nedbrytbar
– Respekterar och förorenar inte miljön
– Har inte testats på djur
– Andelen olivolja vi använder, når 100%

E&A Pure Beauty tillverkar tvålar och balsam enbart baserade på noggrant utvalda naturliga produkter. Samtliga produkter är handtillverkade genom användning av traditionella tekniker för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Produktionen av tvål baseras helt och hållet på kallpressning. Produkterna utvinns och tillverkas av grekisk ekologisk olivolja av högsta kvalitet. Genom att kallpressa råmaterialet istället för att koka det, tas varje hälsobringande liten del till vara. Det ger en mycket god grund för en effektiv och hälsosam skönhetsprodukt. När produkten är klar efter 6-8 veckors lagring, beskärs den, stämplas och förpackas för hand.

Innehåll: NATRIUMOLIVAT (FÖRTVÅLAD OLIVOLJA), OLEA EUROPAEA (EXTRA VIRGIN OLIVE OIL), AQUA (VATTEN), CAPRAE LAC (FÄRSK GETMJÖLK)

Ytterligare information

Vikt 0,06 kg
Dimensioner 6 × 4 × 2,5 cm
Varumärke

Doft

svag tvåldoft

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Getmjölkstvål av Olivolja 60 gram”

Grönfärgad tvål bredvid tvålförpackning med handduk i bakgrunden
Getmjölkstvål av Olivolja 60 gram
65 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng