Gästtvål med Olivolja och Ricinolja 30 g

35 kr

Ge händerna näring med denna oljerika gästtvål som innehåller hela tre naturliga oljor. De skyddar huden och ger den näring samtidigt som den efterlämnar en intensivt fräsch och glädjefylld känsla.

De excentriska och stimulerande dofterna ger dig en unik upplevelse som garanterat får dig på gott humör! Doft av richinolja.

Passar alla hudtyper 

9 i lager

Handtillverkad Ej testad på djur
Artikelnr: hs285 Kategorier: , , , , , Etikett:

Beskrivning

Ge händerna näring med denna oljerika gästtvål som innehåller hela tre naturliga oljor. De skyddar huden och ger den näring samtidigt som den efterlämnar en intensivt fräsch och glädjefylld känsla. De excentriska och stimulerande dofterna ger dig en unik upplevelse som garanterat får dig på gott humör! Doft av richinolja.

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser – Med aromatiska oljor

Välgörande oljor!

Denna gästtvål med tre vårdande och härligt doftande oljor hjälper till att göra dina händer silkeslena och intensivt rena. Oljorna skyddar huden och ger den optimal näring. Oljornas härliga, excentriska och kryddiga dofter ger dig en avkopplande och njutningsfull stund medan du tvättar händerna!

Ingredienser: Denna handtvål innehåller endast naturliga ingredienser. Bland annat innehåller den ricinolja som återfuktar och hjälper huden att behålla fukt. Gästtvålen innehåller även naturlig kokosolja som även den återfuktar och skyddar huden. En återfuktad hud är mindre känslig för yttre påverkan.

Tvålen passar därför även perfekt för dig med hudproblem som akne, eksem och psoriasis. Tvålen innehåller naturlig olivolja. Denna olja är full med antioxidanter som motverkar hudens åldrande. Tillsammans hjälper dessa oljor till att hålla huden ung, frisk, stark och mjuk!

Ytterligare information

Vikt 0,03 kg
Dimensioner 5 × 3,5 × 1,5 cm
Varumärke

Doft

doft av mild blomma, richinolja

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gästtvål med Olivolja och Ricinolja 30 g”

Gästtvål med Olivolja och Ricinolja 30 g
35 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng