Rea!

Vegan Doftpinnar Neroli Lavendel & Rosmarin från Klinta

Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 189 kr.

Veganska och alkoholfria doftpinnar från Klinta med en söt, frisk doft av neroli, lavendel och rosmarin. Doftpinneoljan är gjord av en restprodukt från Klintas sojavaxtillverkning samt vegetabilisk aceton (ej från petroleum) och eteriska oljor gjorda för hudvård.

3 i lager

Vegansk
Artikelnr: kl162 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Det finns flera veganska alternativ på marknaden vad det gäller ljus och doftpinnar. Men enligt oss ska ett bra veganskt ljus vara bra för allt och alla. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. Och det är lika viktigt att ingredienserna är rena och tagna direkt från växtriket så att varken du eller de omkring dig tar någon skada när du tänder ditt ljus. Enkelt och önskvärt men tyvärr långt ifrån självklart. I Vegan hittar du allt detta och lite till. Vi hoppas du njuter till fullo av de aromatiska dofterna och det rena samvetet!

Doftpinneoljan är gjord av en restprodukt på vår sojavaxtillverkning och vegetabilisk aceton (ej från petroleum) samt  eteriska oljor gjorda för hudvård. Både glasbehållare och förpackning är genomgående veganska.

Andvängdning: Pinnar ger en mer koncentrerad doft. Pinnarna absorberar doften och sprider doften in i rummet. Tillåt 12 timmar för full dofteffekt. Om du vill att pinnarna ska hålla sin fräscha under en längre tid, vänd dem upp och ner efter en vecka.

VARNING Placera inte på en bräcklig, vaxad eller lackerad yta. Svälj inte. Applicera inte på huden. Placera inte i närheten av en öppen låga eller värmekälla. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. Neroli, Lavendel & Rosmarin / Apelsinblomma & Lavendel: Inspiration Reed Liquid (2,2-dimethyl-1,3-dioxolan-4- ylmethanol, Linalool, Linalyl acetate, d, l-Limonene (isomer unspecified)) Varning: Kan orsaka allergisk hudreaktion. Använd inte produkten innan du har läst och förstått säkerhetsanvisningarna. Innehåller Geranyl acetate, alpha-Pinene, beta-Pinene, d-Limonene. Kan orsaka en allergisk reaktion. VID FÖRTÄRING: ring genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. Framkalla INTE kräkning. Vid direkt hudkontakt: tvätta grundligt med tvål och vatten. Om hudirritation uppstår; uppsök medicinsk rådgivning. VID DIREKT ÖGONKONTAKT: skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Om möjligt, avlägsna kontaktlinser, fortsätt skölj. SPARA DENNA BIPACKSEDEL/KARTONG

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
Dimensioner 8 × 9 × 20 cm
Varumärke

Doft

lavendel, neroli, rosemary

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vegan Doftpinnar Neroli Lavendel & Rosmarin från Klinta”

doftpinnar liten
Vegan Doftpinnar Neroli Lavendel & Rosmarin från Klinta
Det ursprungliga priset var: 249 kr.Det nuvarande priset är: 189 kr.

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng