Body Oil Bar – Cosy Vanililia från Happy Soaps 70g

108 kr

Det finns inget som slår smidig, mjuk hud. Denna plastfria Body Oil i begränsad upplaga är en olja, fast i fast form. Smälter snabbt på huden och gör den mjuk och len. Lätt att applicera och kladdar inte. Denna miljövänliga kroppsolja innehåller naturlig mandelolja, rapsolja, macadamiaolja och kakaosmör, för en återfuktad och välmående hud. Med en härligt fräsch, kryddig och kraftfull doft av vanilj.

Passar alla hudtyper

Slut i lager

Beskrivning

Det finns inget som slår smidig, mjuk hud. Denna plastfria Body Oil i begränsad upplaga är en olja, fast i fast form. Smälter snabbt på huden och gör den mjuk och len. Lätt att applicera och kladdar inte. Denna miljövänliga kroppsolja innehåller naturlig mandelolja, rapsolja, macadamiaolja och kakaosmör, för en återfuktad och välmående hud. Med en härligt fräsch, kryddig och kraftfull doft av vanilja.

Figgin, cool!

Det finns inget som slår smidig, mjuk hud. Denna plastfria Body Oil i begränsad upplaga är en olja, fast i fast form. Smälter snabbt på huden och gör den mjuk och len. Lätt att applicera och kladdar inte. Denna miljövänliga kroppsolja innehåller naturlig mandelolja, rapsolja, macadamiaolja och kakaosmör, för en återfuktad och välmående hud. Med en härligt fräsch, kryddig och kraftfull doft av riktig vanilj.

Upptäck plastfri skönhet!

Denna glada Body Oil Bar är 100 % plastfri. Inte en endaste plastbit används under varken produktion, frakt eller förvaring. Innehåller naturliga ingredienser som mjukgör och vårdar din hud. Lika effektiv som en traditionell plastflaska med kroppsolja, men utan plast. Ett medvetet val för dig och miljön!

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 6 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

vanilj

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Body Oil Bar – Cosy Vanililia från Happy Soaps 70g”

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng