Balsambar Kamomill från Happy Soaps – 65 g

98 kr

Med denna balsamkaka kan du njuta av en stunds avkopplande lugn, men kamomill har inte bara rogivande egenskaper och en härligt intensiv doft, utan är även välgörande för håret och hårbotten. Kamomill är även bra mot torr hårbotten.

Användning: 90-110 tvättar – Passar för alla hårtyper

4 i lager

Vegansk Handtillverkad Ekologisk Ej testad på djur
Artikelnr: hs300 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Chamomile Relaxation Balsam Bar ger dig en ultimat rofylld känsla. Perfekt som en härlig start på dagen eller för att avsluta en lång arbetsdag. Med denna balsamkaka kan du njuta av en stunds avkopplande lugn, men kamomill har inte bara rogivande egenskaper och en härligt intensiv doft, utan är även välgörande för håret och hårbotten. Alltså gör denna balsamkaka underverk för både humöret och håret, vilket gör att du kan starta dagen med både fint hår och en avslappnad känsla!

HappySoaps produkter är 100 % plastfria och innehåller inga mikroplaster. Deras produkter förpackas i återvunnen papp. På så sätt används ingen plast under vare sig tillverkning, lagerhållning eller leverans. 100 % plastfritt.

Vegansk – Fri från palmolja – Plastfria – Handgjorda i egen fabrik – Ej testade på djur – Naturliga ingredienser

Kamomill

Dröm dig bort till en lugn oas med vår Chamomile Relaxation Conditioner Bar, som doftar intensivt av kamomill. Dess härliga extrakt av kamomill har en rogivande effekt samtidigt som det tillför välbehövlig näring åt håret och ger det lyster. Kamomill är även bra mot torr hårbotten. Njut av en stunds skön avslappning. Känner du redan doften av fräsch kamomill?Välj naturlig hårvård

En smart och effektiv sammansättning av naturliga ingredienser

Denna balsamkaka är full av naturliga ingredienser för en perfect hairday varje dag. Den innehåller naturlig kamomill som har en rogivande och lindrande verkan, så att du kan njuta av en stunds zen varje gång du tar en dusch. Balsamkakan innehåller även sheasmör och kakaosmör, som verkar mjukgörande för håret och hårbotten. Dessutom innehåller våra balsamkakor arganolja och olivolja, som verkar stärkande och ger glans. För glänsande hår med härlig volym.

Användning: 90-110 tvättar Passar för alla hårtyper

Ytterligare information

Vikt 0,07 kg
Dimensioner 6 × 6 × 3 cm
Varumärke

Doft

kamomill

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Balsambar Kamomill från Happy Soaps – 65 g”

balsam kamomill
Balsambar Kamomill från Happy Soaps – 65 g
98 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng