Handgjord Tvål – Lime & grön lera 150 g

139 kr

En riktig handgjord hantverkstvål med naturliga, ekologiska och bra ingredienser för både dig och miljön. Denna tvål har en fräsch doft av lime. 

Eterisk limeolja är antiseptisk och verkar även cirkulationshöjande. Den passar bra till aknebenägen, oren hud samt normal mot fet

Vikt 150 g

4 i lager

Handtillverkad Ekologisk Närproducerad
Artikelnr: ae274 Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Information:
En riktig handgjord hantverkstvål med naturliga, ekologiska och bra ingredienser för både dig och miljön. Denna tvål har en fräsch doft av lime. Eterisk limeolja är antiseptisk och verkar även cirkulationshöjande. Den passar bra till aknebenägen, oren hud samt normal mot fet. Eterisk limeolja ses som uppiggande och renande. Om man väljer att använda ren eterisk limeolja för hälsan så hjälper den till att motverka nedstämdhet samt mentalt trötthet.

Den gröna leran innehåller många mineraler. Den balanserar, stimulerar och renar huden. Tillsammans med de hudvårdande oljor som denna tvål innehåller passar den bra till både ansikte och kropp.

Förvaring:
Var noga med att låta din tvål torka när du inte använder den. Förvara den gärna på ett luftigt tvålfat så håller din tvål längre.

Vikt: ca 150g

Innehåll: Olivolja (eko), kokosolja (eko), sheasmör (eko), ricinolja (eko), grön lera (eko), eterisk limeolja (eko)

INCI: Sodium olivate, sodium cocoate, sodium castorate, sodium shea butterate, aqua, glycerin, montmorillonite (cosmetic grade green clay), citrus aurantifolia peel oil, limonene*, citral*, linalool*.

*Naturligt förekommande i eterisk olja

Ytterligare information

Vikt 0,15 kg
Dimensioner 7,3 × 7 × 3 cm
Varumärke

Doft

lime

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Handgjord Tvål – Lime & grön lera 150 g”

lime grön lera fast tvål
Handgjord Tvål – Lime & grön lera 150 g
139 kr

Betala senare

Faktura utan kostnad, så att du kan få först och betala senare.

Stäng